LJVK ingår ett samarbete med XXL Luleå. Som ger fördelaktiga rabatter till medlemmarna. Se bild för mer info.

Kan vara en bild av ‎2 personer, träningskläder och ‎text där det står ”‎LJVK Styrelsen glad att kunna presentera ör sponsoravta med ۔m Avtan ningen skyttetävlingar framtiden. Det XXL medlemmar Lulea Jaktvårdsklubb att slutit en Storheden. erhäller abatt åalla varor Vapen, ammunition optik och kommer att bjuda medlemskvällar samt sponsra vara Jakt och som medlemmar behöver göra för att erhälla rabatten: Uppsök köphjälpsdisken Uppge medle Personalen skriver Vildmarksavdelningen. er order efternamr samt Mailadress ter som sedan betalar kassan.‎”‎‎

Visa statistik

0 räckvidd för inlägg

Alla reaktioner:

4Stefan Mella, Marcus Planting Gyllenbåga och 2 andra

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar