Klubbmästerskap Trap 2015

KM Trap 2015 1a2aPrispallen i årets klubbmästerskap i trap: 1:a Olle Wande (till höger), 2:a Jonny Johansson och 3:a Roger Köhler (ej med på bild). Grattis!

This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *