Rådjursjakt med drivande hund nyårsafton 31 december

Nu är det dags för nyårsjakten. Dagen till ära råder slipstvång (för dem som vill och äger en slips). Samling kl 8:30 50-metersbanan Knöppelåsen. Fika och korv kommer finnas. Ta med egen dryck.

Alla medlemmar i Luleå jaktvårdsklubb är välkomna. Det går även bra att ta med en gäst. Gästjaktkort kostar 100 kr och löses av medlem. Betalning sker via swish 123 228 98 09. Märk betalningen med ditt namn, medlemsnummer och gästens namn. Vi försöker hinna med minst två såtar under varje jaktdag.

Nytt för i år är att vi kommer arrangera en fest. Vi, som varit med och jagat, kommer träffas och äta rådjur, tillbehör och dryck. Det första vuxna djuret fälldes av Anders Wikström, så kött till festen är säkrat. Se separat evenemang på facebook eller på ljvk.se. Notera att det ursprungliga datumet är ändrat till 7 jan.

Som deltagare i jakten förväntas du läsa igenom och ta till dig det som står i PM:et. Medlem ansvarar för att eventuell gäst tar del av PM:et. Notera att detta jakttillfälle inte står med i PM:et.

http://media.ljvk.se/2022/09/PM_Radjursjakt_med_drivande_hund_2022.pdf

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar