OBS NYTT DATUM! Rådjursfest

Tyvärr sätter en begravning käppar i hjulen för att ha festen på trettondagen, så jag är tvungen att flytta fram den en dag. Jag hoppas att det inte ställer till allt för mycket besvär och att du har möjlighet att komma ändå.

Rådjuret är fällt (av Anders Wikström), tiden är bestämd och lokalen är bokad. Alla, inklusive gästjägare, som varit med på någon av jaktdagarna är inbjudna till festen i Rutviks Bygdegård 7 januari kl 17. Vi träffas och har trevligt och äter rådjur med tillbehör och efterrätt. En kostnad på 100-150 kr/person tillkommer. Vi återkommer med slutlig summa så fort vi vet hur många som anmält sig. Betalning sker kontakt eller via swich vid festen. Alkoholfri dryck kommer finnas, dryck med procent får var och en ta med själv. Anmälan sker till Anders på valfritt sätt, innan 1 januari.

Har du frågor är det bara att höra av sig till Anders, direkt eller via sms, på 073-027 70 93.

Välkommen
/LJVK

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar