Rådjursjakt i december med drivande hund.

Måndag 31/12 på Hertsön.
Alla medlemmar i Luleå jaktvårdsklubb är välkomna. Eftersom det är nyårsafton råder slipstvång. Vi försöker hinna med minst två såtar under varje jaktdag. Mellan såtarna grillar vi korv, fikar och umgås.

Läs mer här.

This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

10 Responses to Rådjursjakt i december med drivande hund.

 1. Anders Berglund says:

  Så var 2017 och rådjursjakten till ända. Vi var 16 jägare. Det blev upptag på båda såtarna och totalt fälldes tre rådjur av David Sulan och Edin. Trevlig samvaro och helt ok väder gjorde också att dagen blev trevlig. Tack till alla som varit med under de tre tillfällena och ett speciellt tack till jaktledaren och hundförarna. Jag hoppas vi kan göra om detta nästa år.

  /Anders

 2. Anders Berglund says:

  Liten summering efter första jakttillfället. Vi var 11 passkyttar och två hundförare. Inga rådjur fälldes, men Johannes sköt en präktig hare. Flera jägare såg rådjur och det var upptag på varje såt, så det blev en del aktion. Vädret och sällskapet gjorde även att det blev en mycket trevlig dag. Välkommen på nästa rådjursjakt 17/12.

 3. Johan says:

  Är det krav på att ha jaktradio?
  Har inte heller någon…

 4. Alexander says:

  Finns det möjlighet att låna en jaktradio?

 5. Rikard says:

  Det här var ju ett synnerligen trevligt initiativ!! Men tyvärr går det inte att läsa dokumentet som ska innehålla mer information…

Leave a Reply