Rådjursjakt med drivande hund

Alla medlemmar i Luleå jaktvårdsklubb är välkomna. Det går även bra att ta med en gäst. Gästjaktkort kostar 100 kr och löses av medlem. Betalning sker via swish 123 228 98 09. Märk betalningen med ditt namn, medlemsnummer och gästens namn. Vi försöker hinna med minst två såtar under varje jaktdag.

Nytt för i år är att vi kommer arrangera en fest. Vi, som varit med och jagat, kommer träffas och äta rådjur, tillbehör och dryck. Därför måste den skytt som fäller det första vuxna rådjuret donera det till klubben. Om inga vuxna djur fälls vid någon av jaktdagarna får vi lösa det på annat sätt. Vi har inte bestämt datum än, men det blir nog någon gång i Januari. Vi meddelar tid och plats så fort vi tagit beslutet.

Som deltagare i jakten förväntas du läsa igenom och ta till dig det som står i PM:et. Medlem ansvarar för att eventuell gäst tar del av PM:et.
http://media.ljvk.se/2022/09/PM_Radjursjakt_med_drivande_hund_2022.pdf

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.